Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osvježite ih

Zidovi su vam prljavi i sivkasti? Isprobajte ovu metodu za čišćenje!

Shutterstock
21.10.2023.
u 07:30

U koju god boju ih obojili, zidovi će nakon nekoliko godina poprimiti sivi ton

Temeljito čistite dom svako toliko (u redu, nekoliko puta godišnje, prije dolaska "posebnih" gostiju). Čistite i ribate svaku površinu koja se vidi, od televizora do pećnice, pa čak i kamin. Ali zanemarite, naravno, najveću površinu od svih: zidove.

U koju god boju ih obojili, zidovi će nakon nekoliko godina poprimiti sivi ton, a ako se u kući puši, onda i žućkasti. Umjesto da kupujete kantu boje i svu opremu koja je potrebna za osvježavanje prostorije, pokušajte ih prvo očistiti.

@tanyahomeinspo A hack you wish you'd known😳 #homehacks #cleaninghacks #tanyahomeinspo #cleanwithme #ukcleaning #cleantokuk #cleaningtips #hometips


U zdjelu pomiješajte vodu, soda bikarbonu i dosta sredstva za dezinfekciju. Namočite u tekućinu valjak za bojanje zidova i premažite je po cijeloj površini. Ako je potrebno, ponovite postupak.


Osim što će biti kao novi, zidovi će odlično mirisati, a kako tvrdi autorica ovog recepta za domaće sredstvo, provjereno skida i mrlje od bojica i flomastera koje su napravila djeca, piše The Sun.

Madrac treba dubinski očistiti svakih nekoliko mjeseci: Evo jednostavne metode za to! 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije